Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Αστυνομία: Ξεκάθαρο μήνυμα Αστυνομίας για μεταφορά του Αγίου Φωτός την Ανάσταση… «Καμία μετακίνηση μετά τις 9 το βράδυ»
Αστυνομία: Ξεκάθαρο μήνυμα Αστυνομίας για μεταφορά του Αγίου Φωτός την Ανάσταση… «Καμία μετακίνηση μετά τις 9 το βράδυ»

Αστυνομία: Ξεκάθαρο μήνυμα Αστυνομίας για μεταφορά του Αγίου Φωτός την Ανάσταση… «Καμία μετακίνηση μετά τις 9 το βράδυ»

 

 

Απαγορεύεται ρητά η διακίνηση πολιτών πλην των εργαζομένων μετά τις 21:00 το βράδυ διαμηνύει η αστυνομία – Υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν σε σπίτια το Άγιο Φως – Τι αναφέρει  ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

Μιλώντας ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού ανέφερε ότι «υπάρχουν πληροφορίες ότι ενδεχομένως κάποιοι πολίτες να μεταβούν σε Εκκλησίες για να λάβουν το Άγιο Φως, είτε οι Ιερείς να μεταβούν σε σπίτια για να το μεταφέρουν».

Όπως ξεκαθάρισε ο κ.Στυλιανού «η οποιαδήποτε διακίνηση μετά τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί απαγορεύεται σύμφωνα με τα διατάγματα, εκτός από εργαζόμενους και αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς της εργασίας τους».

 

«Η αστυνομία και την περίοδο των εορτών θα είναι σε εγρήγορση και θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους και εκεί και όπου παρουσιάζονται παραβιάσεις των διαταγμάτων θα προβαίνουμε σε καταγγελίες» είπε ο κ. Στυλιανού.

Αρχηγός Αστυνομίας στη CT: «Στη δυσάρεστη θέση να ξεκινήσουμε διαδικασίες διερεύνησης υποθέσεων και εναντίον ιεραρχών»
Διαμένουν μαζί οι 12 εργαζόμενοι που μολύνθηκαν με κορωνοϊό. Η ανακοίνωση των φούρνων Ζορπάς (pic)
«Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπευθυνότητα για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτή την επικίνδυνη πανδημία, τόσο για την υγεία αλλά και την ίδια τη ζωή. Φαίνεται ο περισσότερος κόσμος να συμμορφώνεται και παράκληση μας είναι να παραμείναν προσηλωμένοι, γιατί μόνο όταν ενεργήσουμε ομαδικά μπορούμε να σταματήσουμε την πανδημία και τις συνέπειές της».

Σύμφωνα με τον κ.Στυλιανού, χθες η αστυνομία έχει προβεί σε 20 000 ελέγχους κατά την διάρκεια του 24ώρου και έχει προβεί σε 149 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των διαταγμάτων, ενώ σε 2 000 ελέγχους υποστατικών δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία.

Send this to a friend