Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ετοιμάζει πτήσεις για επαναπατρισμό η Κυβέρνηση
Ετοιμάζει πτήσεις για επαναπατρισμό η Κυβέρνηση

Ετοιμάζει πτήσεις για επαναπατρισμό η Κυβέρνηση

O Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος με ανάρτηση του, αναφορικά για το θέμα που έχει δημιουργηθεί και την αδυναμία εύρεσης πτήσεων από το εξωτερικό για αυτούς που θέλουν να επαναπατριστούν και οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Υπουργός:

Λόγω των πρακτικών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν και την αδυναμία εξεύρεσης πτήσεων από τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια όπως ανακοινώθηκαν στο Διάταγμα αριθμός 5 (ΚΔΠ103/2020) του Υπουργού Υγείας (βεβαίωση από τις κατά τόπου Διπλωματικές αποστολές της Κυπριακής Δημοκρατίας), η Κυβέρνηση ανακοινώνει τη ναύλωση πτήσεων για τον επαναπατρισμό τους.

Οι πρώτες διευθετήσεις αναφέρονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνεχίζονται προσπάθειες για τον επαναπατρισμό των υπολοίπων συμπατριωτών μας.

Προτρέπονται όσοι έχουν εξασφαλίσει πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις και βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή και μπορούν να ταξιδέψουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου να επικοινωνήσουν το ταχύτερο δυνατό στο 24841100.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

19/3/2020

21.00 – 2.00

20/3/2020

8.00 – 20.00

Send this to a friend