Home ΛΑΡΝΑΚΑ Διαψεύδει τα προβλήματα με τα λύματα ο κοινοτάρχης Τόχνης
Διαψεύδει τα προβλήματα με τα λύματα ο κοινοτάρχης Τόχνης

Διαψεύδει τα προβλήματα με τα λύματα ο κοινοτάρχης Τόχνης

 

 

Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη χθες ο πρόεδρος του Κ.Σ. Τόχνης, με αφορμή το χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας για τα λύματα που κατακλύζουν οικίες της κοινότητας, εξαιτίας των έργων εξωραϊσμού που γίνονται στην κοίτη του ποταμού «Καμάρα».

Ο Παντελής Χαραλάμπους είπε ότι το πρόβλημα με τα λύματα υπήρχε παλαιότερα, ανέφερε ωστόσο  ότι εδώ και περίπου ένα χρόνο το πρόβλημα αυτό έχει εξαλειφθεί. Σημείωσε, δε, ότι με την ολοκλήρωση των έργων στην κοίτη του ποταμού θα δημιουργηθεί ένα μικρό αποχετευτικό σύστημα που δεν θα επιτρέπει να εμφανιστεί ξανά παρόμοιο πρόβλημα.

Ο κ.Χαραλάμπους κατάγγειλε ότι άτομα που διαμένουν στην Τόχνη δημιουργούν επίτηδες προβλήματα στον ίδιο και στο κοινοτικό συμβούλιο, σημειώνοντας πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που ενημέρωσαν λανθασμένα το Κίνημα Οικολόγων, που εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση με τα λύματα που κατακλύζουν οικίες, ανακοίνωση την οποία το LarnakaOnline, επικαλέστηκε για το ρεπορτάζ του.

 

Ο Π. Χαραλάμπους δήλωσε ότι οι εργασίες για τον εξωραϊσμό της κοίτης του ποταμού «Καμάρα» συνεχίζονται κανονικά. Το έργο ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2021. Η αξία του είναι δύο εκατομμύρια ευρώ. Με την ολοκλήρωσή του, το έργο αυτό θα είναι κόσμημα για την κοινότητα και θ’ αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend