
Eπίθεση σε στρατιώτη: Επανασυνελήφθη ο 55χρονος
Συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 55χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης σε στρατιώτη στο οδόφραγμα της Λήδρας.
Ο 55χρονος αφού ανακρίθηκε γραπτώς, στη συνέχεια επανασυνελήφθη βάσει νέου δικαστικού εντάλματος για το αδίκημα της παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Το επεισόδιο έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για το κλείσιμο τεσσάρων οδοφραγμάτων.
Η επίθεση στον στρατιώτη προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Υπουργείου Άμυνας, του Υπουργού Δικαιοσύνης αλλά και των κομμάτων.
Να σημειωθεί ότι ομάδα διαδηλωτών έσπασε τα κιγκλιδώματα που τοποθέτησε η Αστυνομία για το κλείσιμο του οδοφράγματος και πέρασε στην Νεκρή Ζώνη για να συνενωθεί με τους Τουρκοκύπριους.
Απ’ την πρώτη στιγμή ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε οδηγίες για άμεση διερεύνηση της υπόθεσης.
Πηγή : Sigmalive