Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μια ντουζίνα κατηγορίες για την υπόθεση… «cow βυζί»
Μια ντουζίνα κατηγορίες για την υπόθεση… «cow βυζί»

Μια ντουζίνα κατηγορίες για την υπόθεση… «cow βυζί»

 

 

Ξέσπασε σε λυγμούς χθες η μεγαλύτερη αδελφή μέσα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, την ώρα που η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Αντιγόνη Μιχαήλ ζητούσε άδεια από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας και τη δικαστή Τόνια Νικολάου για να τροποποιήσει το κατηγορητήριο, σε σχέση με την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου 2019 γυναίκα από τη Ρωσίδα, σε χώρο στάθμευσης στο κέντρο της Λάρνακας.

Η άδεια για τροποποίηση του κατηγορητηρίου δόθηκε και με τον τρόπο αυτό αποσαφηνίστηκε ποιες κατηγορίες συγκεκριμένα αντιμετωπίζει η κάθε μια από τις κατηγορούμενες.

Οι δύο αδελφές, 38 και 31 χρόνων, από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, αντιμετωπίζουν συνολικά 12 κατηγορίες, οι οποίες αφορούν αδικήματα υποκίνησης μίσους λόγω καταγωγής, δημόσιας εξύβρισης, απειλής, κοινής επίθεσης και άσεμνης πράξης.

 

Οι δύο κατηγορούμενες θ’ απαντήσουν εάν παραδέχονται ή όχι τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν στις 27 Φεβρουαρίου.

Στο πινάκιο της υπόθεσης αναγράφονται συνολικά 16 μάρτυρες κατηγορίας.

Το υπό αναφορά επεισόδιο πήρε ευρείες διαστάσεις μετά την καταγγελία της παραπονούμενης στην Αστυνομία Λάρνακας. Το σχετικό βίντεο που ανάρτησε η ίδια η παραπονούμενη στο διαδίκτυο έγινε viral, ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις και την κατακραυγή της κοινής γνώμης.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend