Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Altamira: Σπίτι €2,37 εκατ. και χωράφια με πρατήρια καυσίμων
Altamira: Σπίτι €2,37 εκατ. και χωράφια με πρατήρια καυσίμων

Altamira: Σπίτι €2,37 εκατ. και χωράφια με πρατήρια καυσίμων

 

 

Ακριβά τεμάχια τόσο για σπίτια όσο και για χωράφια, τα οποία αξιοποιούνται επαγγελματικά μέσω μίσθωσης σε πρατήρια καυσίμων, έχει βγάλει προς πώληση η Altamira, από την προηγούμενη εβδομάδα. Υπάρχουν, ωστόσο, και διαμερίσματα σε χαμηλότερες τιμές. Από τα σπίτια ξεχωρίζει διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον δήμο Αγίου Αθανασίου της επαρχίας Λεμεσού, με τιμή πώλησης €2,37 εκατ. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 760 μέτρα, βορειοανατολικά του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου. Η κατοικία είναι ηλικίας 5 χρόνων περίπου και είναι κτισμένη με πολύ καλής ποιότητας υλικά. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και σοφίτα. Μεταξύ άλλων, διαθέτει γυμναστήριο, δωμάτιο σάουνας, 5 υπνοδωμάτια, δωμάτιο υπηρεσίας, πισίνα και roof garden. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 911 τ.μ (περίπου), του υπογείου 173 τ.μ (περίπου), της σοφίτας 36 τ.μ (περίπου) και της γης σε 1,812 τ.μ (περίπου). Η κατοικία αποτελεί τα 815/2198 μερίδια του ακινήτου και υπάρχει συμφωνία διανομής.

 

Στην ιστοσελίδα altamirarealestate.com.cy υπάρχει, επίσης, προς πώληση στην τιμή €620.000 χωράφι έκτασης 3.192 τ.μ (όλο μερίδιο), το οποίο βρίσκεται στην κοινότητα Ξυλοφάγου της επαρχίας Λάρνακας. Έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια, ενώ εφάπτεται δημόσιου δρόμου στο βόρειό του σύνορο, με πρόσωπο περί τα 42 μέτρα. Εντός του ακινήτου υπάρχει πρατήριο πετρελαιοειδών. Σημειώνεται ότι η μίσθωση αφορά τη γη. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης του πρατηρίου είναι καλό και αποτελείται από είσοδο και έξοδο, το κεντρικό κτίριο, δύο υπόστεγα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το κεντρικό κτίριο αποτελείται από κατάστημα με χώρο εξυπηρέτησης πελατών, ταμείο και αποχωρητήρια ανδρών και γυναικών. Το πρατήριο διαθέτει συνολικά οκτώ αντλίες και  πλυντήριο αυτοκινήτων.

Επίσης, χωράφι σε εμβαδόν γης 10.400 τ.μ στην κοινότητα Κίτι της Επαρχίας Λάρνακας πωλείται €530.000. Εντός του ακινήτου υπάρχει πρατήριο πετρελαιοειδών. Σημειώνεται ότι η μίσθωση αφορά τη γη. Το πρατήριο ανεγέρθηκε περί το 2012 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής του είναι καλό. Τοποθετείται στο βορειοανατολικό τμήμα του τεμαχίου και αποτελείται από κτίριο γραφείου, 2 αποχωρητήρια (ανδρών και γυναικών), μικρή κουζίνα, πλυντήριο αυτοκινήτων  και στέγαστρο αντλιών. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι μεγάλο μέρος του χωραφιού παραμένει αναξιοποίητο, γεγονός που προσδίδει στον αγοραστή ένα ευρύ φάσμα εκμετάλλευσης. Eπίσης, διατίθενται τα 1000/5407 μερίδια τουριστικού χωραφιού τα οποία αναλογούν σε εμβαδό περί τα 10.000 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Σοφτάδες της Επαρχίας Λάρνακας και πωλείται με αρχική τιμή €900.000.
Διώροφο κτίριο μεικτής χρήσης 395 τ.μ, που βρίσκεται στον δήμο Λατσιών και σε γη έκτασης 540 τ.μ. πωλείται €640.000. Το κτίριο αποτελείται από υπόγειο με χώρους στάθμευσης, ισόγειο με μεσοπάτωμα και έναν όροφο. Στο ισόγειο υπάρχουν τρία καταστήματα, τα οποία έχουν ενοποιηθεί σε ένα ενιαίο κατάστημα ανοιχτού σχεδιασμού και μεγάλο μεσοπάτωμα με βοηθητικούς χώρους και χώρους υγιεινής. Ο όροφος αποτελείται από ένα ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, το οποίο βρίσκεται στο τρίτο χέρι σοβά (υπολείπεται η τοποθέτηση μπογιατισμάτων και τελειωμάτων). Το ακίνητο διαθέτει ανεξάντλητο συντελεστή δόμησης, γεγονός που επιτρέπει την περαιτέρω οικοδομική ανάπτυξή του. Το κτίριο ενοικιάζεται μερικώς.
Δυο ημιτελείς ισόγειες κατοικίες στην κοινότητα Σκούλλη της επαρχίας Πάφου πωλούνται €353.000. Ημιτελής κατοικία με ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας στην κοινότητα Κίτι της επαρχίας Λάρνακας, πωλείται €165.000. Δύο διαμερίσματα στον δήμο Λιβαδιών της Λάρνακας πωλούνται €160.000. Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον δήμο Αγλαντζιάς έκτασης 95 τ.μ με τρία υπνοδωμάτια πωλείται €135.000.
Πηγή: Φιλελεύθερος

Send this to a friend