
ΛΑΡΝΑΚΑ: Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό του Δημήτρη Θεοφάνους που έσβησε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (10/8) η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 76χρονου που την Παρασκευή (9/8) άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια της συζύγου του σε παραλία στη Λάρνακα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του 76χρονου Δημήτρη Θεοφάνους από την Λευκωσία, οφείλεται σε πνιγμό νέτους του ύδατος. Η νεκροτομή διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου.
Υπενθυμίζουμε ότι η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα στην παραλία «Καστέλα» στη Λάρνακα όταν ζευγάρι Ελληνοκυπρίων που βρίσκονταν εντός της θάλασσας αντιμετώπισε πρόβλημα (γίνεται λόγος για κύματα που παρέσυραν το ζευγάρι) με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Θεοφάνους, 76 ετών να χάσει τη ζωή του.
Στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες για βοήθεια, βγάζοντας στην ακτή τον άτυχο άντρα ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του και στη συνέχει ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οιεπι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Πηγή : Tothemaonline