Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η IHG για πρώτη φορά στη Κύπρο με το ολοκαίνουργιο Hotel Indigo στη Λάρνακα
Η IHG για πρώτη φορά στη Κύπρο με το ολοκαίνουργιο Hotel Indigo στη Λάρνακα

Η IHG για πρώτη φορά στη Κύπρο με το ολοκαίνουργιο Hotel Indigo στη Λάρνακα

Η IHG® (InterContinental Hotels Group), ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς κολοσσούς στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα την άφιξη του Hotel Indigo® Cyprus – Larnaca. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει για το κοινό, τέλος του 2019 και θα λειτουργεί κάτω από μια διεθνή συμφωνία μεταξύ της IHG, της Sunnyseeker Hotels που είναι η πλέον αναπτυσσόμενη εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και της Quality Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης και επενδύσεων στο νησί.
Το Hotel Indigo® Cyprus – Larnaca, βρίσκεται σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Λάρνακας, κοντά στο κέντρο της πόλης αλλά και σε πολύ κοντινή απόσταση τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας Γλαύκος Κληρίδης, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στο νησί.
Τοποθετημένο σε μια ήσυχη γειτονιά και με τη θάλασσα να είναι σε απόσταση που μπορεί να διανύσει κάποιος και με τα πόδια, το ξενοδοχείο αναπτύχθηκε πάνω σε 2 παλαιά σπίτια, μαζί με ένα νέο 4-όροφο κτήριο από πίσω, συνδυάζοντας ιδανικά τον «γάμο» του παλιού με του νέου, μια εικόνα που αντιπροσωπεύει πλήρως και την ευρύτερη πόλη της Λάρνακας.

Η ανακοίνωση για το Hotel Indigo® Cyprus – Larnaca έρχεται να συμπληρώσει τις τελευταίες εξελίξεις του ομίλου, με το πρόσφατο ντεμπούτο στη Βενετία αλλά και ακόμη 6 λειτουργίες ξενοδοχειακών μονάδων που θα ακολουθήσουν στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια.

Ο Eric Viale, διευθύνων σύμβουλος Νότιας Ευρώπης για την IHG, σχολίασε: Η Κύπρος αποτελεί ήδη ένα από τους πιο δημοφιλής Ευρωπαϊκούς προορισμούς αναψυχής και η Λάρνακα μετατρέπετε σε ιδανικό κέντρο που συνδυάζει δουλεία και διασκέδαση. Αυτό, αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για το Hotel Indigo®, και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Synnyseeker Hotels, η οποία θα ξεδιπλώσει τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που έχει να προσφέρει ο όμιλος μας στη πόλη.
Η δυναμική που παρατηρείται μετά την υπογραφή συμφωνίας για το Hotel Indigo®, είναι αξιοσημείωτη, δείχνοντας ένα σημαντικό ενδιαφέρων από τους ιδιοκτήτες για αυτή την περιοχή της Ευρώπης, πάντα προσδοκώντας για περισσότερα.

Ο κύριος Σάββας Κάκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Quality Group δήλωσε: Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και περήφανοι που καλωσορίζουμε ένα από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στη πόλη της Λάρνακας. Το Hotel Indigo® είναι από τα μεγαλύτερα boutique brands στον κόσμο. Ένα μοναδικό αλλά και πολύ ξεχωριστό ξενοδοχείο, το Hotel Indigo® αποτελεί πλέον κομμάτι της ευρύτερης περιοχής του ναού του Αγίου Λαζάρου και η τέλεια προσθήκη στην καρδιά της πόλης. Εκ μέρους της Quality Group εκφράζω την πίστη και τη σιγουριά πως η συνεργασία που άρχισε με το Hotel Indigo® θα καταθέσει το δικό της στίγμα με τρόπο εντυπωσιακό στο Ξενοδοχειακό σκηνικό της Κύπρου.

Αυτή η κίνηση, ενισχύει την εικόνα της Hotel Indigo®, σαν μια από τις μεγαλύτερα αναπτυσσόμενες boutique ξενοδοχειακές μονάδες . Για το 2018, η Hotel Indigo® υπέγραψε 33 νέες συμφωνίες με στόχο να διπλασιάσει το πορτφόλιο της στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια.

Στις σημερινές παρουσίες της Hotel Indigo® στη Νότια Ευρώπη, περιλαμβάνονται η Μαδρίτη, Μπαρτσελόνα, Ρώμη και Παρίσι, με τις πιο πρόσφατες παρουσίες να είναι στην Βενετία, το Μιλάνο και το υπό ανάπτυξη ξενοδοχεία στο Βελιγράδι, την Βερόνα και το Γιβραλτάρ.

Το Hotel Indigo®είναι μέλος του ομίλου IHG πού έχει 187 IHG ξενοδοχεία σε όλη τη Νότια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου και του Crowne Plaza στη Λεμεσό.


Send this to a friend