Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑ : Αστυνομικοί έσωσαν διαβητικό που έπεσε αναίσθητος στη μέση πολυσύχναστου δρόμου
ΛΑΡΝΑΚΑ : Αστυνομικοί έσωσαν διαβητικό που έπεσε αναίσθητος στη μέση πολυσύχναστου δρόμου

ΛΑΡΝΑΚΑ : Αστυνομικοί έσωσαν διαβητικό που έπεσε αναίσθητος στη μέση πολυσύχναστου δρόμου

 

 

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση δύο μελών της Τροχαίας Λάρνακας που ανταποκρίθηκαν σε κλήση πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι άτομο βρισκόταν αναίσθητο στη μέση του δρόμου στα φώτα τροχαίας Debenhams, στο κέντρο της Λάρνακας.

Αμέσως τα μέλη της Τροχαίας έσπευσαν στη σκηνή και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 58χρονο οδηγό από την Αραδίππου ο οποίος υπέστη υπογλυκαιμικό σοκ. Ο άντρας ένιωσε αδιαθεσία και προσπάθησε να κατέβει από το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ενώ στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στη μέση του δρόμου. Οι αστυνομικοί έδρασαν αστραπιαία και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ασθενή, τοποθετόντας τον σε θέση ανάνηψης.

Τα μέλη της Αστυνομίας ενημέρωσαν για το περιστατικό την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Υπουργείου Υγείας και μέλη του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού έσπευσαν στο σημείο, παρέλαβαν τον 58χρονο και τον οποίο μετέφεραν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του ασθενή δεν εμπνέει ανησυχία και κρατείται για νοσηλεία σε θάλαμο του νοσηλευτηρίου.

*Φωτογραφία από άσκηση μελών της ΜΜΑΔ και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων

Send this to a friend