
4η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, BeActive Night
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στην πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, η 4η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, BeActive Night, στην οποία συμμετέχουν 32 χώρες από όλο τον κόσμο.
Συγκεκριμένα ο Δήμος Λάρνακας, σε συνεργασία με την εταιρεία SAS Sports και με διάφορους αθλητικούς φορείς, συνδιοργάνωσαν το μεγαλύτερο event της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2018.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά και ο αριθμός των επισκεπτών που το παρακολούθησε.
Από την όλη εκδήλωση δεν μπορούσε να λείπει φυσικά ο Δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Βύρας, ο οποίος μάλιστα πήρε μέρος σε διάφορες δραστηριότητες.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε τουρνουά beach tennis, αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, πολεμικές τέχνες, ποδηλατικό γύρο, συμμετοχικό αγώνα 1000 μέτρων, για παιδιά με ειδικές ικανότητες, αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, παιδικό αγώνα 1000 μέτρων και περπάτημα 1000 μέτρων για παιδιά και ενήλικες.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά δωράκια του BeActive.
Της Ειρήνης Αντωνίου