Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Δήμος Λάρνακας τίμησε τους δυο Παρατηρητές της Γειτονιάς, που βοήθησαν στον εντοπισμό των δυο παιδιών
Ο Δήμος Λάρνακας τίμησε τους δυο Παρατηρητές της Γειτονιάς, που βοήθησαν στον εντοπισμό των δυο παιδιών

Ο Δήμος Λάρνακας τίμησε τους δυο Παρατηρητές της Γειτονιάς, που βοήθησαν στον εντοπισμό των δυο παιδιών

Με μία σεμνή τελετή, που με επίμονο αίτημα των δύο νεαρών εθελοντών, κρατήθηκε μακριά από τη δημοσιότητα, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, τίμησε χθες το απόγευμα τους δύο Παρατηρητές της Γειτονιάς, των οποίων οι  πληροφορίες σχετικά με την απαγωγή των δύο ανήλικων, ήταν καθοριστικές στον εντοπισμό και απελευθέρωση τους και στη σύλληψη του υπόπτου.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της τελετής, και αφού είχαν αποχωρήσει οι δύο τιμηθέντες, ο κ. Βύρας, εξήρε την μετριοφροσύνη των δύο Παρατηρητών, που οι ίδιοι ζήτησαν όπως μην δοθούν τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα και πρόσθεσε ότι, μόλις οι δύο νέοι νοιώσουν έτοιμοι, ο Δήμος Λάρνακας είναι διατεθειμένος να διοργανώσει ειδική εκδήλωση προκειμένου να προβληθεί το θετικό πρότυπο των νέων και να ενισχυθεί ο θεσμός του Παρατηρητή της Γειτονιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι δύο παρατηρητές, ανέφεραν ότι θεώρησαν υποχρέωση τους να βοηθήσουν στις προσπάθειες εντοπισμού των δύο παιδιών και πως ήταν καθήκον τους να κάνουν ότι έκαναν.

Ταυτόχρονα εξήραν τις αρετές του Παρατηρητή της Γειτονιάς και κάλεσαν τον κόσμο να καταταγεί στις τάξεις του θεσμού.

Send this to a friend