
ΦΩΤΟ : Δεν πρόλαβε να χαρεί τη νέα της Porsche και της την έκαναν στάχτη
Στόχος εμπρηστών 26χρονη στη Λεμεσό – Φωτιά σε όχημα με το «καλημέρα» – Αγόρασε το Porsche Cayenne πριν δύο μήνες και της την έκαψαν – Τι ανέφερε στην Αστυνομία
Πριν προλάβει να χαρεί το νέο της αμάξι η 26χρονη στη Λεμεσό, το είδε να γίνεται στάχτη.
Συγκεκριμένα ήταν γύρω στις 6 το πρωί σήμερα όταν έγινε αντιληπτή φωτιά σε Porsche Cayenne που ήταν σταθμευμένη σε χωράφι κοντά από οικία σε περιοχή της Μέσα Γειτονιάς.
Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να κατασβήσουν τη φωτιά ωστόσο οι φλόγες μέχρι τότε κατάφεραν να προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές στο πολυτελές όχημα.
Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας 26χρονης η οποία το είχε αγοράσει πριν από μόλις δύο μήνες καταβάλλοντας το ποσό των 15.000 ευρώ.
Η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την κακόβουλη ενέργεια και ποια είναι τα κίνητρα του.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να οδηγεί στα χνάρια των δραστών.
Πηγή : CyprusTimes