Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδηγοί προσοχή-Κλεινεί τμήμα της λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου
Οδηγοί προσοχή-Κλεινεί τμήμα της  λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου

Οδηγοί προσοχή-Κλεινεί τμήμα της λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, στη λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, στην Λάρνακα, θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τμήμα της λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου, από τη συμβολή της με την οδό Βασίλη Μιχαηλίδη (με κατεύθυνση από Μεσαιωνικό Κάστρο προς περιοχή Μακένζυ) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σιούπερτ, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας: www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

Send this to a friend