Home ΛΑΡΝΑΚΑ Εντυπωσιακό το EDEN Resort στην Τερσεφάνου!
Εντυπωσιακό το EDEN Resort στην Τερσεφάνου!

Εντυπωσιακό το EDEN Resort στην Τερσεφάνου!

Μοναδικό στην Κύπρο θέρετρο αποκλειστικά για άτομα τρίτης ηλικίας

Ανοίγει τις πύλες του την 1η Μαρτίου 2018 το μοναδικό στην Κύπρο πολυτελές ξενοδοχειακό θέρετρο με την ονομασία Eden Seniors Resort, το οποίο θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαμονής για απεριόριστο χρόνο αποκλειστικά σε άτομα τρίτης ηλικίας (άνω των 50 χρόνων), ντόπιους και ξένους.

Το Eden Resort είναι κτισμένο στον λόφο της Τερσεφάνου, στην επαρχία Λάρνακας, με εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα, από την οποία απέχει μόλις τρία χιλιόμετρα. Το μοναδικό στο είδος του ξενοδοχείο θα προσφέρει διαμονή σε πολυτελή και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, πλήρη διατροφή με πέντε γεύματα την ημέρα, ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα επί 24ώρου βάσεως, ενώ προσοντούχοι και διπλωματούχοι φυσιοθεραπευτές, μασέρ και γυμναστές θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους διαμένοντες μέσα σε πλήρως εξοπλισμένους χώρους. Το Eden θα διαθέτει συνολικά 63 δωμάτια, εκ των οποίων εννέα σουίτες. Ο διευθυντής του συγκροτήματος Χριστάκης Πίττας δήλωσε ότι το θέρετρο θα διαθέτει υπερσύγχρονα σπα και δύο πισίνες, μία εσωτερική θερμαινόμενη και μία εξωτερική, ως επίσης τζακούζι, σάουνες κτλ.

 

 

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις και προγράμματα ευεξίας, λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, μουσικοθεραπείες και χοροθεραπείες. Θα διαθέτει, ακόμα, ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους, όπως σαλόνι, χώρους με τηλεοράσεις και βιβλιοθήκη. «Παρόμοιο θέρετρο που να λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή πουθενά αλλού στην Κύπρο, ούτε στην Ελλάδα. Θ’ ανοίξουμε την 1η Μαρτίου και ήδη έχουμε τις πρώτες μας κρατήσεις κυρίως από την Αγγλία, την κεντρική Ευρώπη και την Σκανδιναβία. Είναι ένα έργο, το οποίο αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Λάρνακα. Παράλληλα, με τη λειτουργία του ξενοδοχείου θα προσφέρουμε μόνιμη εργασία σε άνεργους Κύπριους. Στο θέρετρο υπολογίζεται να εργοδοτηθούν περίπου 45 άτομα», σημείωσε ο κ.Πίττας.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend