Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα.

Χάλκινα καλώδια και εξάρτημα αλεξικέραυνου συνολικής αξίας 15 χιλιάδων ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από αποθήκη που βρίσκεται στο εργοτάξιο της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Λάρνακας. Η καταγγελία έγινε λίγο πριν τις οκτώ χθες το πρωί από τον επιστάτη εταιρείας ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ των ημερομηνιών 29/12/2017 με 3/1, άγνωστοι, που προφανώς εκμεταλλεύτηκαν για τους παράνομους σκοπούς τους τις αργίες της Πρωτοχρονιάς, διέρρηξαν εμπορευματοκιβώτιο σπάζοντας δύο κλειδωνιές που υπήρχαν στην πόρτα. Το εμπορευματοκιβώτιο χρησιμοποιείται ως αποθήκη και γραφείο των ηλεκτρολόγων μηχανικών, και εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο περιφραγμένο χώρο ανέγερσης της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλλεξαν τεκμήρια τα οποία δυνατόν να οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών. Στο χώρο δεν υπάρχει σύστημα συναγερμού.

Την ερχόμενη άνοιξη η ξενοδοχειακή βιομηχανία της Λάρνακας ανεβαίνει επίπεδο και περνάει σε νέα εποχή. Το πολυτελές 16όροφο ξενοδοχείο Radisson Blu, το οποίο θα είναι το πιο ψηλό κτήριο που θα δεσπόζει της Λάρνακας, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες καθώς και το αγοραστικό κοινό που θα επισκεφθεί το μικρό εμπορικό κέντρο με περίπου 20 καταστήματα, το οποίο θα λειτουργεί στο ισόγειο του κτηρίου. Εκεί θα υπάρχουν πέντε εστιατόρια και καφετέριες. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της διαχειρίστριας εταιρείας Sunny Seeker Hotels, οι κατασκευαστικές εργασίες έχουν καθυστερήσει κατά δύο περίπου μήνες αν και ο στόχος να λειτουργήσει το ξενοδοχείο με την έναρξη της νέας καλοκαιρινής περιόδου είναι πολύ ρεαλιστικός. Σύντομα μάλιστα θα ξεκινήσει να λειτουργεί το σύστημα κρατήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της Radisson Blu. Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο, ιδιοκτησία της εταιρείας Quality Group, θα διαθέτει 106 δωμάτια και σουίτες. Παράλληλα, την ίδια εποχή θα λειτουργήσει και το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου, που θα βρίσκεται στον 16ο όροφο και στο μεσοπάτωμα.

 

 

O Aθλητικός Όμιλος Φίλοι Ξυλορακέτας Ζήνων ο Κιτιεύς, διοργανώνει εκδήλωση για την Κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιττας για το καλό του χρόνου και προσκαλεί τα μέλη, χορηγούς και φίλους σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 12μ, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην περιοχή Μακένζι. Το κόψιμο της Βασιλόπιτας θα κάνει ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλούσιο φαγοπότι, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το συγκλονιστικό και πολυβραβευμένο Θεατρικό έργο του Τζεφ Μπάρον «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρήν!» παρουσιάζει η Κύρια Σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ» σε δύο τελευταίες παραστάσεις στην Λάρνακα και συνεχίζει με περιοδεία στη Λευκωσία. Το μεθεπόμενο Σάββατο 13/1 στις 8.30 το βράδυ και την Κυριακή 14/1 – στις 6.30 το απόγευμα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το θεατρικό στη Λάρνακα, και στη συνέχεια θα δοθούν δύο παραστάσεις στην Λευκωσία στις 23 και 24/1 – στις 8.30 μ.μ στο Θέατρο ΔΕΝΤΡΟ

Στο πρόγραμμα του Δήμου Λάρνακας τέλος, στις 10πμ, είναι προγραμματισμένη υπηρεσιακή σύσκεψη της οποίας αντικείμενο θα είναι οι αρμοδιότητες της Επιτροπής Εργοδότησης Εργατών .

Send this to a friend