
Το νέο παράθυρο του Maris Studio ξυπνά το Χριστουγεννιάτικο μας πνεύμα (pics &video)
Καρουζέλ, άλογα, πεταλούδες , λαμπάκια και όλα αυτά φτιαγμένα σε χρυσές και μαύρες αποχρώσεις! Αυτό είναι το νέο παράθυρο που στολίζει την βιτρίνα του Mari’s Studio της Μαρίας Αριστείδου.
Μετά από τις εκατοντάδες πεταλούδες που στόλιζαν την βιτρίνα του Mari’s Studio (που έγιναν και σήμα κατατεθέν για τη Λάρνακα) ήρθε η ώρα για αλλαγή.
Η παρουσίαση της βιτρίνας έγινε στις 29 Οκτωβρίου σε στενό φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν την κουμανταρία τους, μα που αλλού, σε φλιτζανάκι του καφέ Λαϊκού, μιας και η Μαρία Αριστείδου είναι η Πρέσβειρα του Χρυσού Καφέ Λαϊκού.
Μετά από 3 μήνες σκληρής δουλειάς η νέα βιτρίνα είναι έτοιμη και πιο Χριστουγεννιάτικη από ποτέ. Αυτή την φορά η ιδέα πίσω από θέμα της βιτρίνας είναι τα άλογα των carusel της εποχής του 1800 τα οποία κρύβουν μια νοσταλγία των παλιών χρόνων.
Το κύριο άλογο , το οποίο βρίσκεται στην μέση της βιτρίνας, περιτριγυρίζεται από 634 χειροποίητες πεταλούδες (φτιαγμένες από διάφορα είδη χαρτιού αλλά και φύλλα χρυσού και μαύρο βελούδινο ύφασμα) και 900 φωτάκια , για να κρατήσουν περισσότερο το Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα της βιτρίνας.
Δυστυχώς τα λόγια είναι πολύ μικρά για να περιγράψουν το ταλέντο της συμπολίτισσας μας Μαρία Αριστείδου αλλά και την ομορφιά της νέα της βιτρίνας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επεσκέφθητε το Mari’s Studio και να χαζέψετε άφοβα την πρώτη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα της Λάρνακας.
Δείτε το video:
Φωτογραφίες: Rinis13
Video: Thelum
Μαρία Πορφυρίου