Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Παρέδωσαν περίπου 900 εκλογικά βιβλιάρια- Στα σκαριά το «Κίνημα Κυνηγών»
Παρέδωσαν περίπου 900 εκλογικά βιβλιάρια- Στα σκαριά το «Κίνημα Κυνηγών»

Παρέδωσαν περίπου 900 εκλογικά βιβλιάρια- Στα σκαριά το «Κίνημα Κυνηγών»

 

 

Συνεχίζουν να παραδίδουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια οι κυνηγοί από όλες τις κοινότητες της ελεύθερης Αμμοχώστου, διαμαρτυρόμενοι για την δράση των ξένων ακτιβιστών και τον ζήλο που, όπως υποστηρίζουν οι κυνηγοί, επιδεικνύουν στην επαρχία τους.

Ο εκ των εκπροσώπων των κυνηγών στα Κοκκινοχώρια Ανδρέας Χαραλάμπους δήλωσε ότι μέχρι την περασμένη Παρασκευή (6/10) είχαν μαζευτεί γύρω στα 900 εκλογικά βιβλιάρια, ενώ οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα συνεχιστούν τις προσεχείς μέρες σε διάφορες κοινότητες.

Εξάλλου, την ερχόμενη Τετάρτη (11/10) θα πραγματοποιηθεί επαρχιακή συγκέντρωση των μελών όλων των κυνηγετικών συλλόγων της επαρχίας Αμμοχώστου, κατά την οποία αναμένεται να παρθούν περαιτέρω μέτρα αντίδρασης. «Οι κυνηγοί της επαρχίας Αμμοχώστου δεν πρόκειται να ψηφίσουν στις επικείμενες προεδρικές εκλογές», σημείωσε ο κ.Χαραλάμπους και πρόσθεσε. «Διαμαρτυρόμαστε για συγκεκριμένες πρόνοιες της νομοθεσίας για το λαθροκυνήγι. Διαμαρτυρόμαστε, επίσης, για το ζήλο που επιδεικνύουν ξένοι ακτιβιστές στην επαρχία μας. Οργώνουν τις περιοχές μας, βγάζουν φωτογραφίες ακόμα και σε περιοχές κοντά σε φυλάκια της Εθνικής Φρουράς και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Κανείς δεν τους ελέγχει. Εμείς, σαν κυνηγοί της επαρχίας Αμμοχώστου, προγραμματίζουμε τη λήψη νομικών μέτρων εναντίον τους». Παράλληλα, ο κ.Χαραλάμπους είπε ότι οι κυνηγοί προγραμματίζουν τη δημιουργία «Κινήματος Κυπρίων Κυνηγών». Στο παρών στάδιο, ετοιμάζονται τα καταστατικά και τα απαραίτητα έγγραφα.

 

Βάσος Βάσου

Send this to a friend