Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Τα εστιατόρια Ocean Basket καθάρισαν τις παραλίες της Λάρνακας
Τα εστιατόρια Ocean Basket καθάρισαν τις παραλίες της Λάρνακας

Τα εστιατόρια Ocean Basket καθάρισαν τις παραλίες της Λάρνακας

 

 

Τα εστιατόρια Ocean Basket καθαρίζουν τις παραλίες της Κύπρου και “δίνουν μαθήματα” περιβαλλοντικής συνείδησης στη νέα γενιά.

Σε συνεργασία με την CYMEPA την Κυπριακή Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, τα εστιατόρια Ocean Basket οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, ημέρα εκστρατείας καθαρισμού παραλιών, σε τέσσερις παραλίες της Κύπρου.

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10:00 – 11:00, το προσωπικό των Ocean Basket και εκατοντάδες μαθητές από σχολεία της Κύπρου, προέβησαν σε επιτυχή καθαρισμό των παραλιών: Παραλία Πανταχού στην Αγία Νάπα, Παραλία ΚΟΤ στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, Παραλία Lady’s Mile στη Λεμεσό και Παραλία Κόλπου των Κοραλλίων στην Πάφο.

 

Συμμετείχαν εκατοντάδες μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας, Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη στην Λάρνακα, 7ο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού και 7ο Δημοτικό Σχολείο Πάφου, όπως και υπάλληλοι και συνεργάτες των εστιατορίων Ocean Basket.

Μετά τον καθαρισμό των παραλιών, τα Ocean Basket παρέθεσαν εργαστήρια ενημέρωσης και ομιλίες για τους τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος. Έπειτα απόλαυσαν το μεσημεριανό τους στο αγαπημένο τους Ocean Basket, κερασμένα φυσικά, για τους νέους πρεσβευτές της προστασίας του περιβάλλοντος.

Στόχος αυτής της Παγκύπριας εκστρατείας ήταν εκτός από τον καθαρισμό των παραλιών, που επιτεύχθηκε με μεγάλη επιτυχία, να περάσουμε ένα δυνατό μήνυμα σε όλους τους πολίτες και η σωστή διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών, ότι η προστασία του περιβάλλοντος και των παραλιών μας είναι άκρως σημαντική και ευθύνη όλων μας.

Γιατί θέλουμε να σώσουμε το περιβάλλον, τις παραλίες και τις θάλασσές μας για ένα καλύτερο αύριο.

Send this to a friend