Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Νάσια Σιαηλά: Η σέξι Σκαλιώτισσα με τους 25 χιλιάδες followers αποκαλύπτει…
Νάσια Σιαηλά: Η σέξι Σκαλιώτισσα με τους 25 χιλιάδες followers αποκαλύπτει…

Νάσια Σιαηλά: Η σέξι Σκαλιώτισσα με τους 25 χιλιάδες followers αποκαλύπτει…

 

 

Την ακολουθούν φανατικά χιλιάδες followers οι οποίοι θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα γύρω από τον όμορφο της κόσμο. 

Η Νάσια Σιάηλα, πέραν αγαπά τον κόσμο της μόδας, φροντίζει ιδιαίτερα την εξωτερική της εμφάνιση ενώ την ίδια στιγμή διδάσκει και την αγγλική γλώσσα σε μικρά παιδιά.

Το Dolce.com.cy επικοινώνησε μαζί της για να μας αποκαλύψει μυστικά από τη ρουτίνα ομορφιάς της.

 

«To πρωί πλένω το πρόσωπό μου με υγρό σαπούνι από την Eubos, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία και μετά βάζω την ενυδατική κρέμα Miracle Cream από Dirty Works, η οποία ενυδατώνει την επιδερμίδα και δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη στο πρόσωπο. Υπάρχει σε όλα τα καταστήματα της Beauty Bar στη Κύπρο. Εννοείται, δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς την αντιλιακή κρέμα προσώπου Sun Screen Color Velvet Technology από την Frezyderm και το Chocolate Softening Lip Therapy από την Fresh Line, το οποίο δίνει μια βελούδινη αφή στα χείλη και μυρίζει υπέροχα».

«Το βράδυ ξεβάφομαι με γαλάκτωμα καθαρισμού απο τη Declare, ξεπλένω και πάλι με το υγρό σαπούνι από την Eubos και βάζω μια μάσκα προσώπου Overnight Glow Boost Mask από την Quick Fix Facials για έξτρα ενυδάτωση αφού έχω αρκετά ξηρό δέρμα».

Extra beauty tip:

«Επίσης, μετά από συζήτηση που είχα με φίλες μου, μου πρότειναν να χρησιμοποιήσω αγνό αμυγδαλέλαιο για ενυδάτωση στο πρόσωπο οπότε τουλάχιστον 2 φορές τη βδομάδα βάζω στο πρόσωπο μου και το αφήνω μέχρι το επόμενο πρωί. Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό»!

«Για το σώμα μου χρησιμοποιώ το Monoï Tiki Tahiti λαδάκι με άρωμα βανίλιας ενώ 3 φορές την εβδομάδα κάνω Coffee Scrub από Βody Boom με γεύση καρύδας για πιο απαλή επιδερμίδα ειδικά μετά την ταλαιπωρία του σώματος μου από τον ήλιο».

«Όσο αφορά τη διατροφή μου, δεν μπορώ να πω ότι ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη δίαιτα. Παρόλα αυτά προσέχω να μην τρώω πολλά γλυκά και να γυμνάζομαι καθημερινά. Πηγαίνω 2 φορές τη βδομάδα για Pilates και τις υπόλοιπες γυμναστήριο. Επίσης όταν είναι καλός ο καιρός και δεν είναι ζέστη μου αρέσει πολύ να πηγαίνω για απογευματινό τρέξιμο».

Φωτογραφία: Κυριάκος Αμερικάνος

Πηγή: dolce.com.cy

Send this to a friend