Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αυτός είναι ο 18χρονος που κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού στον φετινό Κατακλυσμό
Αυτός είναι ο 18χρονος  που κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού στον φετινό Κατακλυσμό

Αυτός είναι ο 18χρονος που κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού στον φετινό Κατακλυσμό

Ο Χριστόδουλος Μυλωνά από τη Λάρνακα κέρδισε το πρώτο βραβείο στον ερασιτεχνικό διαγωνισμό τραγουδιού που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Γιορτής του Κατακλυσμού.

Ο φετινός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου στην εξέδρα των Φοινικούδων Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 10 άτομα όπου ο Χριστόδουλος κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση.

Ο ίδιος  δήλωσε αποκλειστικά στο larnakaonline.com.cy :

«Ερμήνευσα ένα αγαπημένο μου τραγούδι το Ένα γράμμα από ένα λατρεμένο μου ερμηνευτή τον Γιάννη Πάριο ! Κέρδισα το πρώτο βραβείο … είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τραγούδησα και κέρδισα με αυτό το τραγούδι … Τα σχέδια μου με το τραγούδι είναι πολλά . Θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι , αλλά πρώτα πρέπει να κάνω υποχρεωτικά την θητεία μου στο στρατό !Ευχαριστώ πάρα πολύ την επιτροπή του Δήμου Λάρνακας και τον Δήμαρχο που μου παρέδωσαν το κύπελλο !!!»

Δείτε το βίντεο:

Send this to a friend