Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ομάδα νεαρών τρομοκρατεί τους κατοίκους της περιοχής Φανερωμένης
Ομάδα νεαρών τρομοκρατεί τους κατοίκους της περιοχής Φανερωμένης

Ομάδα νεαρών τρομοκρατεί τους κατοίκους της περιοχής Φανερωμένης

 

 

 Έντονο φόβο στους περίοικους προκαλεί μια ομάδα νεαρών στην περιοχή της Φανερωμένης λόγω έντονης παραβατικότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μια ομάδα νεαρών μαζεύεται σε συγκεκριμένο οικόπεδο απέναντι από την εκκλησία της Φανερωμένης προκαλώντας οχλαγωγία στην περιοχή και όχι μόνο. Οι νεαροί ανάβουν φωτιά κάθε βράδυ και ρίχνουν μέσα κροτίδες αλλά και γκαζάκια με αποτέλεσμα να προκαλούν μικρές εκρήξεις αλλά και φασαρία στην περιοχή. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να φοβούνται για την ασφάλεια των σπιτιών και της περιουσίας τους.

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μετά από το χθεσινό (29/3) συμβάν. Συγκεκριμένα χθες (Τετάρτη, 29/3) το βράδυ πέραν από την αναστάτωση που προκαλούσαν τις υπόλοιπες μέρες στη περιοχή, αποφάσισαν να προβούν σε νέες παραβάσεις βάζοντας φωτιά σε κάδους.

 

Μάλιστα, στη περιοχή Φανερωμένης έβαλαν φωτιά σε δύο κάδους ο ένας εκ των οποίων βρισκόταν κάτω από πάσαλο της ηλεκτρικής, χωρίς να ενδιαφέρονται για τυχόν ζημιές ή περαιτέρω προβλήματα.

Τι δηλώνει η αστυνομία για το θέμα

Σε επικοινωνία που είχαμε με την αστυνομία, μας λέχθηκε πως είναι ενήμεροι για τα όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σημείο, στέλνοντας μάλιστα και περιπολικό στην περιοχή, ωστόσο, μόλις αντιληφθούν την παρουσία του οι νεαροί αποχωρούν από το σημείο χωρίς οι αστυφύλακες να μπορέσουν να κάνουν κάτι.

Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινό περιστατικό στην περιοχή:

Μαρία Πορφυρίου

Send this to a friend