
Το είδαμε και σας παρουσιάζουμε το Public Λάρνακας, τρέξτε αύριο επειδή έχει Βlack Friday (video)!
Ανοίγει αύριο και επίσημα τις πόρτες για το κοινό της Λάρνακας το 4ο κατάστημα Public στην Κύπρο το οποίο θα βρίσκεται σε γωνιακό κατάστημα στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ζήνωνα.
Εμείς είχαμε την ευκαιρία να το δούμε από σήμερα το Public Λάρνακας και μάλιστα κάναμε και περιήγηση την οποία μπορείτε να δείτε στο πιο κάτω βίντεο.
Πρόκειται για ένα μαγαζί γωνία (κυριολεκτικά και μεταφορικά) που σου δίνει το δικαίωμα να επιλέξεις ότι θέλεις και μάλιστα να το επεξεργαστείς. Τα κουτιά δεν αποτελούν εμπόδιο επειδή όλα τα είδη του Public μπορείς να τα αγγίξεις και να τα λειτουργήσεις.
Επίσης όπως ενημέρωσαν τα στελέχη της εταιρείας, αύριο (8 Δεκεμβρίου) θα κάνει πρεμιέρα με Public Friday σαν Βlack Friday. Σας αποκαλύπτουμε μερικές από τις μεγάλες προσφορές για αυτό αύριο όσοι ενδιαφέρεστε ξυπνάτε νωρίς…
Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα στη Λάρνακα φιλοξενείται σε «ιστορικό» χώρο θα έλεγε κανείς αφού για περίπου 20 χρόνια στεγαζόταν το γνωστό στους Λαρνακείς Amalfi café, ενώ το κατάστημα διαθέτει ισόγειο και όροφο όπου θα φιλοξενούνται οι εκδηλώσεις των καταστημάτων Public που διοργανώνονται κατά καιρούς.
Παράλληλα, στο κατάστημα της Λάρνακα θα διατίθεται όλη η ευρεία γκάμα των προϊόντων που διατίθεται και στα υπόλοιπα καταστήματα στην Κύπρο.
Σε ό,τι αφορά την περαιτέρω επέκταση των καταστημάτων Public στην Κύπρο, αξίζει να σημειωθεί πως αυτό αποτελεί φιλοδοξία της εταιρείας η οποία αναζητεί συνεχώς τρόπους με τους οποίους θα αναπτύξει το δίκτυο καταστημάτων της.