[ad_1]
Υλικά:
- 2 μικρές χρωματιστές πιπεριές
- 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 10 τορτίγιες
- 1,5 φλ. τριμμένο κίτρινο τυρί
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πρέζα κύμινο
- λίγη πάπρικα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση:
Κόβετε σε ψιλές φέτες τα λαχανικά. Τσιγαρίζετε στο τηγάνι με το ελαιόλαδο τα μανιτάρια με το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτετε τις πιπεριές και το βούτυρο και ανακατέψτε σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσουν προσθέτοντας τα μπαχαρικά και το αλάτι. Αφήστε λίγο βούτυρο και ζεστάνετε σε αυτό τις τορτίγιες μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Την ώρα που ψήνονται ρίχνετε σε κάθε μία από αυτές το τυρί μέχρι να λιώσει. Αφαιρείτε από τη φωτιά και προσθέτετε τα ψημένα λαχανικά στις μισές και «καπακώνετε» με τις υπόλοιπες. Γαρνίρετε με λίγη sour creme και φρέσκο κόλιανδρο.
[ad_2]
Source link
Διαβαστε επισης