
Οι διεθνείς μας έχουν πολλά κίνητρα να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με το Βέλγιο, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη.
«Το Βέλγιο είναι εξαιρετική ομάδα με πολύ ταλέντο, με 16-17 ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στην PremierLeague, με ταλέντο και ρυθμό στο παιχνίδι τους και για εμάς είναι ένας αγώνας με μεγάλα κίνητρα.
Όλα τα παιδιά στααποδυτήρια ανυπομονούμε να αρχίσει ο αγώνας με το Βέλγιο. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να μιλούμε για πρώτη ή δεύτερη θέση στον όμιλο, όμως στην Εθνική υπάρχει αρκετό ταλέντο, έχουμε ποδοσφαιριστές πουάνοιξαν τα φτερά τους για το εξωτερικό και μαζί με τα άλλα παιδιά, μεθέληση και όρεξη, μπορούμε να δείξουμεένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Ο κόσμος ναείναι κοντά στην Εθνική,αν είναι δυνατό να γεμίσει το γήπεδο γιατί, εκτός από μια καλή ομάδα όπως το Βέλγιο, θα δουν και μια πολύ καλήΕθνική Κύπρου η οποία ευελπιστεί σε καλό αποτέλεσμα και πολύ καλή εμφάνιση», δηλώνει ο αρχηγός της Εθνικής μας.
Δείτε το video με τις δηλώσεις του Χαραλαμπίδη.
[ad_2]
Πηγή: Sport-fm.com.cy