Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Δείτε την τελευταία ανάρτηση της Ευριπίδου λίγο πριν την αυριανή μεγάλη πρεμιέρα του Πρωινού !
Δείτε την τελευταία ανάρτηση της Ευριπίδου λίγο πριν την αυριανή μεγάλη πρεμιέρα του Πρωινού !

Δείτε την τελευταία ανάρτηση της Ευριπίδου λίγο πριν την αυριανή μεγάλη πρεμιέρα του Πρωινού !

[ad_1]

Aπο αύριο 29 Αυγούστου και κάθε μέρα το πρωινό σας ξύπνημα αναλαμβάνουν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους από τη συχνότητα του MEGA!

To νέο πρωινό πρόγραμμα έχει ως στόχο να δώσει μια εναλλακτική διέξοδο στην πρωινή καθημερινότητα μας.

Μια χρηστική εκπομπή με θέματα που αφορούν τη γυναίκα, τον άντρα, την οικογένεια, μια εκπομπή για όλους, μια εκπομπή που έρχεται να δώσει ένα άλλο ”χρώμα” στα πρωινά της τηλεόρασης!

Ενημέρωση, επικαιρότητα, λαμπεροί καλεσμένοι , μόδα, ομορφιά, σπίτι, ψυχολογία, υγεία και φυσικά μαγειρική είναι μερικά από τα θέματα που θα αναλύουν οι οικοδεσπότες της εκπομπής με το δικό τους τρόπο.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους από αύριο Δευτέρα 29 Αυγούστου 8:00 με 10:00 το πρωί έχουν βάλει στόχο να μας ξυπνήσουν!

Εσείς… Ξυπνήσατε;

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαλλια κουβάρια! Γιώτα Κουφαλίδου – Χριστίνα Δημητρίου!Ολο το παρασκήνιο κόντρας Ευριπίδου-Αριστοτέλους

[ad_2]

Source link

Send this to a friend