Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξεκούραση μόνο για τους ποδοσφαιριστές…
Ξεκούραση μόνο για τους ποδοσφαιριστές…

Ξεκούραση μόνο για τους ποδοσφαιριστές…

[ad_1]

Ξεκούραση μόνο για τους ποδοσφαιριστές…

Το ρεπό τους απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και από αύριο τους περιμένει αρκετή δουλειά αφού μπαίνει στη τελική ευθεία η προετοιμασία για τον Σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς της Ανόρθωσης, Αντόνιο Πούτσιε, δεν έχει χρόνο για ξεκούραση μιας και χθες βρέθηκε στο «Αμμόχωστος» για να συλλέξει πληροφορίες για τη Νέα Σαλαμίνα και καταστρώνει το πλάνο που θα χρησιμοποιήσει. Το χθεσινό σκορ δεν τον αποπροσανατολίζει αφού ο αντίπαλος της Ανόρθωσης παραμένει μια ανταγωνιστική ομάδα ενώ το συγκεκριμένο ματς έχει τις ιδιαιτερότητες του.

Θα ήταν καλύτερο αν είχαν ολοκληρωθεί 1-2 κινήσεις ενίσχυσης μέχρι τώρα ώστε να έχει επιπλέον επιλογές ο κ. Πούτσιε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ωστόσο αυτό το θέμα χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής Αλμπέρτο Μπενίτο.

Στέλιος Δημοσθένους 

[ad_2]

Πηγή: Sport-fm.com.cy

Send this to a friend