Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Συνελήφθη 16χρονος φίλος του μακελάρη του Μονάχου
Συνελήφθη 16χρονος φίλος του μακελάρη του Μονάχου

Συνελήφθη 16χρονος φίλος του μακελάρη του Μονάχου

[ad_1]


Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 16χρονου Αφγανού, φίλου του δράστη της επίθεσης στο Μόναχο, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για το ότι δεν κατήγγειλε τα σχέδια για τη διάπραξη του εγκλήματος.

«Υποψιαζόμαστε ότι το 16χρονο αυτό αγόρι γνώριζε την προετοιμασία αυτής της ενέργειας», πριν διαπραχθεί, αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία υποψιάζεται επίσης ότι ο νεαρός είναι πιθανόν να έπαιξε κάποιον ρόλο στο χάκινγκ λογαριασμού του Facebook, μέσω του οποίου ο δράστης προσπάθησε να προσελκύσει νεαρούς στο εστιατόριο McDonald’s του εμπορικού κέντρου του Μονάχου, από όπου ξεκίνησε το φονικό.

«Υπάρχουν υποψίες ότι ο 16χρονος είναι πιθανόν σιωπηλός συνεργός στην επίθεση», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Κάντε Like το newsbeast.gr

[ad_2]

Source link

Send this to a friend