Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε ποιος ήταν ένας απο τους όρους της Χριστιάνας Αριστοτέλους για να πάει στον Άλφα!! Πρόκειται για γυναίκα!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε ποιος ήταν ένας απο τους όρους της Χριστιάνας Αριστοτέλους για να πάει στον Άλφα!! Πρόκειται για γυναίκα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε ποιος ήταν ένας απο τους όρους της Χριστιάνας Αριστοτέλους για να πάει στον Άλφα!! Πρόκειται για γυναίκα!

[ad_1]

Μια γυναίκα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SOCIALISTA.com.cy ήταν μέσα στους όρους της Χριστιάνας Αριστοτέλους για να πει το “ναι” στην ολοκλήρωση του συμβολαίου της με τον Αλφα Κύπρου!

Μια γυναίκα η οποία εδώ και 7 χρόνια δε θέλει να αποχωριστεί, καθώς είναι το Α και το Ω στην εμφάνιση της! Ναι, η Χριστιάνα Αριστοτέλους ξέρει να εκτιμά τους συνεργάτες της και πάντα φροντίζει για αυτούς.

Πέρα απο τους όρους για την ομάδα της δημοσιογραφικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SOCIALISTA ζήτησε να έχει μαζί της και την επι χρόνια στυλίστρια της Σκεύη Θούπου, παρότι το κανάλι είχε την δική του στυλίστρια.

Η ίδια έβαλε σαν όρο οτι θέλει τη Σκεύη στο πλευρό της, αφού της έχει εμπιστοσύνη και συνεργάζονται χρόνια μαζί!

Δείτε την γυναίκα που κρύβεται πίσω απο κάθε εμφάνιση της Χριστιάνας Αριστοτέλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

[ad_2]

Source link

Send this to a friend