Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Πρώτη φορά: Ποια η αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της Νωαίνα; Τι λεει η ίδια;
Πρώτη φορά: Ποια η αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της Νωαίνα; Τι λεει η ίδια;

Πρώτη φορά: Ποια η αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της Νωαίνα; Τι λεει η ίδια;

 

 

[ad_1]

Λίγες ημέρες πριν ήταν που καλεσμένη στο «ΦΜ Live» η Νωαίνα, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «X- Factor» μας ξάφνιασε όταν αποκάλυψε τις συνθήκες θανάτου του πατέρα της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έλαβε συμμετοχή στο συγκεκριμένο show για να πραγματοποιήσει μία υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της πριν πεθάνει. Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος τη ρώτησε αν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο πίσω από τον θάνατο του πατέρα της κι εκείνη είπε: «Πέθανε ξαφνικά! Και σε αυτό είχαν συμβάλλει διάφορα πράγματα». «Εσύ δηλαδή υποπτεύεσαι ότι δεν πέθανε φυσιολογικά;» τη ρώτησε ο Φώτης για να εισπράξει την απάντηση: «Όχι. Απλά συνετέλεσε σε αυτό (σ.σ. στον θάνατό του) το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι έκαναν σε εμένα προσωπικά ζημιά κι αυτό είχε αντίκτυπο στην υγεία του πατέρα μου! Την κλόνισε!».

Πρώτη φορά: Η Νωαίνα μιλάει για τις περίεργες συνθήκες θανάτου του πατέρα της!

Σήμερα, η Νωαίνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town εξηγεί τι έγινε λίγο πριν ο πατέρας της φύγει από τη ζωή…

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για το περιβόητο μουστάκι; 

Το μουστάκι είναι ένα σύμβολο υπόσχεσης που έδωσα στον πατέρα μου προτού φύγει από τη ζωή και αφορά σε ένα πολύ ρποσωπικό ζήτημα.

Τι εννοείς όταν λες ότι έδωσες υπόσχεση στον πατέρα σου; 

Έναν μήνα προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, τον έχασα ξαφνικά. Κάποια γεγονότα που συνέβησαν σχετικά με εμένα επηρέασαν αρνητικά την υγεία του. Κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έκαναν πολύ μεγάλο κακό σ’εμένα και όλο αυτό είχε αντίκτυπο στην υγεία του πατέρα μου. Από τη στεναχώρια επιδεινώθηκε η υγεία του και αποδυναμώθηκε ο οργανισμός του.

Αυτοί οι άνθρωποι σου έκαναν κακό σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο; 

Γενικά. Κάποιοι άνθρωποι μου έκαναν ζημιά και με διέσυραν αδίκως για να αποκρύψουν δικά τους δεδομένα που μπορεί να τα γνώριζα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να επηρεαστεί η υγεία του πατέρα μου από αυτό.

Τι ακριβώς υποσχέθηκες στον πατέρα σου προτού φύγει; 

Του υποσχέθηκα πως μπορεί να έχω μείνει μόνη μου αλλά θα παλέψω για την αλήθεια μου και για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Στην τελική κατάλαβα ότι οι άνθρωποι κάνουμε πράγματα που ίσως δεν αντιλαμβανόμαστε το αντίκτυπο που έχουν στη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Καθώς αυτοί οι άνθρωποι ήταν άνθρωποι που αγάπησα θέλω να πιστεύω πως ότι έκαναν δεν ήταν με πλήρη επίγνωση των συνεπειών. Στο τέλος της μέρα αυτό που λέω είναι, καλή καρδιά!

Send this to a friend