
Κανείς ή έστω ελάχιστοι περίμεναν ότι η Ομόνοια θα χρειαζόταν να φτάσει μέχρι την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάναντς. Αυτό ήταν προϊόν των αδυναμιών που εμφάνισε στην άμυνα και της δυσκολίας ακόμη της μεσοεπιθετικής γραμμής να βρεθεί μεταξύ της. Για την άμυνα ο Τζον Κάρβερ και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν δουλειά ακόμη ο καθένας από το πόστο του. Ο Άγγλος τεχνικός καλείται να «δέσει» την ομάδα του και ενόψει των αγώνων με την Μπεϊτάρ. Μόνο να δει κάποιος την ευκολία που γίνεται το 0-1 θα αντιληφθεί και την πολύ δουλειά που έχει μπροστά του ο προπονητής της Ομόνοιας.
Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 4-1 στην παράταση και παράλληλα άλλη μια επιλογή στην επίθεση. Γιατί υπήρξαν και τα θετικά. Πρώτο και καλύτερο είναι τα δύο γκολ που σημείωσε ο Ρουσιάς ο οποίος έδωσε και την ασίστ στον Ντάρμπισαϊαρ για το τρίτο γκολ. Η απόδοση του και η αποτελεσματικότητα ίσως του ανοίξει την πόρτα για την ενδεκάδα.
Δεύτερο θετικό στοιχείο ήταν το δεύτερο γκολ του Ντάρμπισαϊαρ σε δύο αγώνες και τρίτο η προοπτική που άφησε με την απόδοση του ο Κλέϊτον. Ακόμη είναι στην αρχή όσο αφορά την ετοιμότητα του όμως σημείωσε γκολ και έδωσε και την ασίστ στο πρώτο τέρμα.
Θετικά στοιχεία άφησε επίσης και ο Κατελάρης που πέρασε αλλαγή και κέρδισε πολλές μονομαχίες.
Πανίκος Κωνσταντίνου
[ad_2]
Πηγή: Sport-fm.com.cy