
Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Λάρνακα!
Παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικών και άρχισε η καταδίωξη – Ρίφθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί αλλά… σταμάτησε μόνο όταν έχασε τον έλεγχο – Προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό – Στην κατοχή του 43χρονου κάνναβη και κοκαΐνη – Υπό 4ήμερη κράτηση
Ήταν γύρω στις 10:45 το βράδυ του Σαββάτου όταν, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λάρνακας) προσπάθησαν να ανακόψουν όχημα στη Λάρνακα.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου όμως, παρέλειψε να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα. Τότε άρχισε η καταδίωξη από τα μέλη της ΥΚΑΝ και σε κάποια στιγμή και ενώ το όχημα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα ρίχθηκαν εναντίον του δύο προειδοποιητικοί πυροβολισμοί, χωρίς ωστόσο ο οδηγός να σταματήσει.
Σε ένα σημείο του δρόμου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε διαδοχικά σε πεζοδρόμιο και σε σταθμευμένο φορτηγό, ανακόπηκε τελικά σε δρόμο των Λειβαδιών της επαρχίας Λάρνακας.
Διαπιστώθηκε τότε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 43χρονος από την επαρχία Λάρνακας. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκαν πέντε χειροποίητα μισοκαπνισμένα τσιγάρα τα οποία περιείχαν βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη, ένα γραμμάριο κάνναβης, δύο νάιλον σακουλάκια στα οποία υπήρχαν ίχνη άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαίνη, αριθμός από κομμένα καλαμάκια και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
Ο 43χρονος συνελήφθη και σήμερα το πρωί, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.
Η ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
Πηγή: http://cyprustimes.com/