Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Μπάναντς και ο Βύντρα…
Η Μπάναντς και ο Βύντρα…

Η Μπάναντς και ο Βύντρα…

[ad_1]

Η Μπάναντς και ο Βύντρα…

Ανεβασμένη με περισσότερα τρεξίματα και συνδυασμούς θέλει να δει την ομάδα στον επαναληπτικό με την Μπάνατς ο τεχνικός της Ομόνοιας Τζον Κάρβερ. Ο Άγγλος προπονητής δήλωσε μετά το τέλος του πρώτου παιγνιδιού πως δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και αναμένει να δει βελτίωση μέχρι την Πέμπτη. Οι απαιτήσεις του κ. Κάρβερ από τους ποδοσφαιριστές του φαίνεται να είναι αρκετές και αυτό φρόντισε από την αρχή να τους το ξεκαθαρίσει, πως θέλει σε κάθε παιγνίδι να τους βλέπει να αποδίδουν το μέγιστο.

Η προετοιμασία για τον επαναληπτικό με την Μπάναντς αρχίζει από την Κυριακή και εκτός του Χριστοφή όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον Νίκο Νταμπίζα για το κέντρο της άμυνας είναι ο γνωστός μας Λούκας Βύντρα. Το συμβόλαιο που διατηρεί με τη Χάποελ Τελ Αβίβ φαίνεται να είναι το πρόβλημα για να ντυθεί ο Ελλαδίτης αμυντικός στα «πράσινα», χωρίς να αποκλείεται να διαφοροποιηθεί κάτι στην πορεία. Ο Βύντρα παρά τα 35 του χρόνια φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και απόδειξη είναι οι γεμάτες χρονιές από τις οποίες προέρχεται με πιο πρόσφατη την περσινή στο Ισραήλ, όπου αγωνίστηκε 25 φορές. Γενικά στην καριέρα του δεν αντιμετώπισε οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό και αυτό φαίνεται να τον κρατά δυνατό μέσα στο γήπεδο. 

Ανδρέας Μιχαήλ

[ad_2]

Πηγή: Sport-fm.com.cy

Send this to a friend