[ad_1]
- 300 γρ. κουβερτούρα
- 400 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- 1 κουταλάκι άχνη
- λίγη κρέμα γάλακτος ή γάλα
- καρύδια
Πώς το κάνουμε:
- Λιώνουμε την κουβερτούρα και την άχνη σε μπεν μαρί (χαμηλή φωτιά).
- Αφού λιώσει η κουβερτούρα την αφαιρούμε από την εστία και προσθέτουμε ελάχιστη κρέμα γάλακτος ή γάλα σιγά σιγά μέχρι να έχουμε ένα ωραίο μείγμα.
- Παίρνουμε τα δαμάσκηνα και βάζουμε στην ήδη υπάρχον τρύπα μισό καρύδι.
- Τα βάζουμε στην λιωμένη κουβερτούρα και με την βοήθεια 2 πιρουνιών τα κυλάμε.
- Έπειτα, τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει η σοκολάτα.
[ad_2]
Source link
Διαβαστε επισης