
[ad_1]

Μέσα σε κλίμα βαρύτατου πένθους κηδεύτηκε το απόγευμα ο δασοπυροσβέστης Μάριος Αριστοτέλους 44 ετών, ο οποίος έχασε την ζωή του στη μάχη για κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή Σολέας.
Η κηδεία τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στη Δένεια δημοσία δαπάνη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.
Τον επικήδειο εκφώνησε ο υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, ο οποίος ανέφερε οτι η πολιτεία αισθάνεται τιμή γιατί αποχαιρετά ένα μεγάλο άνθρωπο που δίδαξε τι πραγματικά εστί καθήκον. Ο Μάριος Αριστοτέλους, ανέφερε ο κύριος Κουγιάλης, την ώρα της μάχης, ζήτησε να είναι παρών ενώ θα μπορούσε να βρισκόταν εκτός υπηρεσία και εδώ ακριβώς φαίνεται το μεγαλείο της θυσίας του. Εδωσε επίσης την υπόσχεση οτι η πολιτεία και ολόκληρη η κοινωνία θα εκπληρώσει το χρέος της και θα βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του ήρωα Μάριου Αριστοτέλους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
[ad_2]
Source link