[ad_1]
Υλικά:
- 1 φέτα ψωμί ή από μπαγκέτα (ή περισσότερες ανάλογα την ποσότητα που θέλουμε να φτιάξουμε)
- Λάδι
- 1/2 καθαρισμένο αβοκάντο
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- Tabasco
- 1 κ.σ. ροκφόρ
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση:
- Βάζουμε τη φέτα ή τις φέτες ψωμί στο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν.
- Απλώνουμε επάνω ελαιόλαδο.
- Λιώνουμε το αβοκάντο σε πουρέ μ’ ένα πιρούνι και αλείφουμε το ψωμί.
- Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε με tabasco.
- Ολοκληρώνουμε τη μπρουσκέτα ρίχνοντας τριμμένο ροκφόρ και αλατοπίπερο.
[ad_2]
Source link
Διαβαστε επισης