
Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες γίνονται… ποδοσφαιρόφιλες!
Γυναίκα & ποδόσφαιρο = … Για πολλούς σημαίνει καταστροφή ή τούλαχιστον αποτελεί κάποιο είδος αστείου… κυρίως για τους άνδρες.
Λόγω του ότι το άθλημα από πολύ παλιά χαρακτηρίζεται ως ανδρική υπόθεση, οι πλείστοι δεν μπορούν να δεκτούν ότι υπάρχουν γυναίκες ποδοσφαιρόφιλες (και όμως υπάρχουν και το πιστεύω).
Προσπαθώντας να “δικαιολογήσουν” την ύπαρξη των γυναικών στα γήπεδα, βρήκαν τις πιο κάτω δικαιολογίες:
Έλεγχος και Ζήλια!

Τι εννοώ με αυτό; Οι πλείστοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες πηγαίνουν στο γήπεδο για ναελέγξουν το σύντροφο τους. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν γυναίκες που παθαίνουν κρίσηστην ιδέα του ότι δεν ξέρουν τι κάνει ο σύντροφος τους. Έτσι νιώθουν και όταν αυτός πηγαίνει γήπεδο. Για να ελέγξουν την κατάσταση, αποφάσισαν να πηγαίνουν μαζί του.
Λάδι στη φωτιά έβαλαν και οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών…
Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στις κερκίδες και με την ομορφιά τους τραβούν τηνπροσοχή, τόσο των ΜΜΕ, όσο και των “αγνών” φιλάθλων..
2. Συμμετοχή στις ανδρικές συζητήσεις!

Διακαής πόθος των γυναικών… να συμμετέχουν σε συζήτηση για το ποδόσφαιρο! Για να σας δώσω να καταλάβετε, σκεφτείτε μια παρέα με 5 άνδρες, οι οποίοι συζητούν ασταμάτηταγια το ποδόσφαιρο… ωραία ως εδώ! Σκεφτείτε όμως το 6ο μέλος της παρέας να είναι μια γυναίκα που δεν κατέχει από ποδόσφαιρο. Εκτός του ότι θα “κοφτάρει” επειδή δεν μπορεί να συμμετέχει και δεν καταλάβει, κόφκει και λλίο φλέβα που τη βαρεμάρα.
Ως γνωστό, καμία γυναίκα δεν δέχεται να έχει διακοσμητικό ρόλο και γι’ αυτό πιστεύουν οι περισσότεροι ότι ενημερώθηκε για το ποδόσφαιρο για να… πετάσσεται στις συζητήσεις των ανδρών! Στην προσπάθεια τους, κάποιες προκαλούν τον εντυπωσιασμό (από τις γνώσεις τους) και άλλες… γέλιο!
Διαβάστε όλο το άρθρο στο http://studentlife.com.cy.