
[ad_1]

Γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται το φινάλε του 3ου κύκλου του Μπρούσκο, το οποίο ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24 Ιουνίου (με διπλό επεισόδιο).
Από την προηγούμενη Κυριακή ήταν στα Χανιά οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι συντελεστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 για τα γυρίσματα του φινάλε που θα είναι γεμάτο ένταση, όμορφα πλάνα και αγωνία.
Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε την αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα, που πραγματοποιείται (στις 24 του μήνα) στην Κρήτη κάθε καλοκαίρι. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς φόρεσαν παραδοσιακές στολές και τα γυρίσματα θα ικανοποιήσουν τον πλέον απαιτητικό τηλεθεατή.
Σύμφωνα με την παράδοση, την παραμονή του Αϊ-Γιαννού, οι ανύπαντρες κοπέλες μαζεύονται σε ένα από τα σπίτια του χωριού και μία από αυτές πηγαίνει στο πηγάδι για να φέρει το «αμίλητο νερό».
Στη διαδρομή, δεν πρέπει να μιλήσει σε κανέναν. Παράλληλα, την παραμονή της γιορτής αναβιώνει και το γνωστό έθιμο με τις φωτιές. Στην πλατεία του χωριού στήνεται μια μεγάλη φωτιά, πάνω από την οποία θα πηδάνε όλοι οι κάτοικοι.
Στα γυρίσματα πήραν μέρος σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί, αλλά και ο Γιάννης Γιαννουδάκης, που ανέλαβε με τη λύρα και τις μαντινάδες τους να δημιουργήσει μια ευχάριστη και εύθυμη ατμόσφαιρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
[ad_2]
Source link