Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE ΣΟΚ: Τρομοκράτες «χτύπησαν» σύνδεσμο της Ρεάλ και «σκόρπισαν» θάνατο
ΣΟΚ: Τρομοκράτες «χτύπησαν» σύνδεσμο της Ρεάλ και «σκόρπισαν» θάνατο

ΣΟΚ: Τρομοκράτες «χτύπησαν» σύνδεσμο της Ρεάλ και «σκόρπισαν» θάνατο

[ad_1]

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Σαμάρα του Ιράκ, με ομάδα τρομοκρατών του ISIS οπλισμένοι με ΑΚ-47 να εισβάλλει στα γραφεία συνδέσμου οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης και να πυροβολεί, δολοφονώντας 14 ανθρώπους και τραυματίζοντας πολλούς περισσότερους.

Την ώρα που έγινε η επίθεση εντός συνδέσμου βρίσκονταν περίπου 50 φίλοι των Μαδριλένων οι οποίοι παρακολουθούσαν έναν παλιό αγώνα της ομάδας. Οι τρομοκράτες πυροβολούσαν όποιον έβρισκαν και τραυματίσαν θανάσιμα 14 άτομα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση είναι άλλοι είκοσι.AdTech Ad

«Μια ομάδα ισλαμιστών τρομοκρατών, από το ISIS, μπήκαν στα γραφεία οπλισμένοι με καλάσνικωφ και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως όποιον ήταν μέσα. Δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο, το θεωρούν αντι-μουσουλμανικό. Έχουν κάνει και άλλες ανάλογες επιθέσεις στο παρελθόν. Είναι μια ανείπωτη τραγωδία», ανέφερε με δηλώσεις του στην «AS» ο πρόεδρος του συνδέσμου, Ζιάντ Σουμπχάν.

Οι τοπικές Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη την έρευνα για να βρουν τους δράστες.

Οι αστυνομικές Αρχές του Ιράκ έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

«Οι σκέψεις μας με τα θύματα και τις οικογένειες, αφού ακούσαμε για την επίθεση στο σύνδεσμο της Ρεάλ στο Ιράκ», ήταν το μήνυμα της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος στο Τwitter.

8ytkjh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

[ad_2]

Source link

Send this to a friend