
[ad_1]

Παρέμβαση είπε να κάνει ο Λάμπης Λιβιεράτος και έφερε το Like A Star τούμπα, διότι μέσα σε όλα που είπε, τόνισε πως δεν θα είναι στο σόου την άλλη Κυριακή.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Δημήτρης, που την περασμένη βδομάδα τραγούδησε ένα από τα τραγούδια του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, σήμερα του έλαχε ένα ξένο κομμάτι.
Όπως είπε η Σάνυ και ο Πέτρος, δεν τους άρεσε και πολύ αλλά ο Λάμπης είχε μια άλλη άποψη και αναφέρθηκε περισσότερο στα θετικά του στοιχεία, επαινώντας κατά κάποιον τρόπο τον Δημήτρη.
Ωστόσο, όταν ο Δημήτρης αναχώρησε μετά την κριτική που άκουσε για το blue room, λέχθηκε ότι δεν είχε ακούσει πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, γεγονός που ενόχλησε τον Λάμπη. Και είπε ο τραγουδιστής να ανοίξει το στόμα του… και έκανε το κλίμα στο σόου, άνω κάτω.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
[ad_2]
Source link