Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διπλή ικανοποίηση στην Ομόνοια…
Διπλή ικανοποίηση στην Ομόνοια…

Διπλή ικανοποίηση στην Ομόνοια…

[ad_1]

Διπλή ικανοποίηση στην Ομόνοια...

Αναφέραμε πολλάκις το προηγούμενο διάστημα πως το ζητούμενο για την Ομόνοια στα τελευταία δύο παιγνίδια είναι οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν σε εγρήγορση ενόψει του τελικού και φυσικά να μην υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός -πέραν του Μπαντιμπαγκά- ούτως ώστε η ομάδα να ταξιδέψει στο Τσίρειο το βράδυ της 18ης Μάιου κομπλέ.

Η ομάδα έδειξε στο σημερινό παιγνίδι με την ΑΕΚ πως μπορεί κάλλιστα να τα συνδυάσει αυτά τα δύο. Μακριά από το οποιοδήποτε άγχος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, είχε διάρκεια στο παιγνίδι της και στο τέλος πήρε μια άνετη νίκη αν και κάπου στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκε στα αρχικά στάδια η συνοχή και η ομάδα δέχθηκε μια φυσιολογική πίεση από την ΑΕΚ. Οι αλλαγές όμως του τεχνικού της ομάδας επανέφεραν την κατάσταση και δεν έδωσαν περισσότερα δικαιώματα στην αντίπαλο ομάδα.

Η νίκη μπορεί να μην σημαίνει τίποτα βαθμολογικά, όμως δίνει το δικαίωμα στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να συνεχίσει απρόσκοπτα την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό χωρίς να έχει να ασχοληθεί ιδιαίτερα με παιγνίδια όπως το σημερινό. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ακολούθησαν τις οδηγίες του και έκαναν σε μεγάλο βαθμό αυτό που έπρεπε.

Στα θετικά η παρουσία του Δημήτρη Χριστοφή και το τέρμα που πέτυχε. Για τον «Τζίμη» το σημερινό αλλά και το τελευταίο παιγνίδι απέναντι στον Απόλλωνα έχουν διαφορετική σημασία καθώς μέσα από αυτά τα δύο παιγνίδια θα διαφανεί σε πιο βαθμό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ενόψει του τελικού. Σε σχέση πάντως με το προηγούμενο παιγνίδι απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα ήταν αισθητά βελτιωμένος και το τέρμα που πέτυχε αναμένεται να τον βοηθήσει και ψυχολογικά κάτι που το έχει ανάγκη μετά τα όσα πέρασε στην φετινή χρονιά.

**Σε δηλώσεις του στον Super Spor fm μετά το τέλος του αγώνα ο ε.τ. Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε πως θα γίνει από κοινού αίτημα με τον Απόλλωνα όπως ο μεταξύ τους αγώνας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος να διεξαχθεί Παρασκευή αντί Σάββατο που είναι ορισμένος. Μία κίνηση που είναι προς το συμφέρον και των δύο ομάδων αφού θα έχουν επιπλέον μία μέρα για να προετοιμαστούν καλύτερα για τον τελικό κυπέλλου.

Ανδρέας Μιχαήλ

[ad_2]

Πηγή: Sport-fm.com.cy

Send this to a friend