
Οριστικά παρελθόν από τον Οθέλλο αποτελεί ο Κώστας Σακκάς. Ο Κύπριος τεχνικός παρά την δική του επιθυμία να συνεχίσει αλλά και του Οθέλλου, είχε κάποιες διαφωνίες με την διοίκηση και μετά από 4 χρόνια αποχωρεί.
Ο κ. Σακκάς μίλησε στην ιστοσελίδα μας, τους ευχαρίστησε όλους στην Αθηένου και τόνισε ότι η ομάδα άλλαξε επίπεδο.
«Δεν ανανεώνεται η συνεργασία μας, τους ευχαριστώ όλους για την συνεργασία τα τέσσερα αυτά χρόνια.Ήταν θέμα φιλοσοφίας και οργάνωσης, τίποτε άλλο. Καταφέραμε να γράψουμε ιστορία, ανεβάσαμε την ομάδα για πρώτη φορά στην α΄ κατηγορία, πρώτη φορά στους «8» του Κυπέλλου, ο Οθέλλος ανέβηκε επίπεδο. Αφήνω πίσω μου μια ομάδα έτοιμη και οργανωμένη, ένα κομμάτι της ζωής μου καθώς είναι μια ομάδα που αγάπησα και δούλεψα σε αυτήν με πάθος. Ευχαριστώ όλες τις διοικήσεις με τις οποίες συνεργάστηκα στον Οθέλλο και τους εύχομαι κάθε επιτυχία» δήλωσε ο Κύπριος τεχνικός.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γκουσταβο Μαντούκα προσεγγίστηκε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και σύντομα πιθανόν να προκύψουν εξελίξεις.
Χρίστος Χρίστου
[ad_2]
Πηγή: Sport-fm.com.cy