Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κοινωνικές Ασφαλίσεις: Στην Ολομέλεια η πληρωμή οφειλών με δόσεις
Κοινωνικές Ασφαλίσεις: Στην Ολομέλεια η πληρωμή οφειλών με δόσεις

Κοινωνικές Ασφαλίσεις: Στην Ολομέλεια η πληρωμή οφειλών με δόσεις

[ad_1]

Νομοσχέδιο που παρέχει το δικαίωμα καταβολής με δόσεις συσσωρευμένων οφειλών στο ταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων συζήτησε σήμερα η επιτροπή οικονομικών. 

Η εισήγηση της κυβέρνησης δίνει το δικαίωμα μέχρι και 36 δόσεων χωρίς να αποκλείεται ανέφερε η υπουργός εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου να γίνει αποδεχτό αίτημα και για 48 δόσεις. Για το θέμα θα αποφασίσει η ολομέλεια την ερχόμενη Πέμπτη. 

Προϋπόθεση ο οφειλέτης να είναι συνεπής στις τρέχουσες υποχρεώσεις του. 

Οι συσσωρευμένες οφειλές ανέρχονται στα 300 εκατομμύρια και το νομοσχέδιο κινείται προς την σωστή κατεύθυνση ανέφεραν Πρόδρομος Προδρόμου και Αγγελος Βότσης. 

Όσο αφορά το θέμα καταβολής οφειλών στον ΦΠΑ το ΔΗΚΟ μελετά κατά πόσο θα επιμείνει στην δική του πρόταση για πληρωμή συσσωρευμένων οφειλών με δώσεις ή αν θα περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο οπόταν και θα καταθέσει η κυβέρνηση σχετικό νομοσχέδιο.

[ad_2]

Source link

Send this to a friend