[ad_1]
Eιναι και αυτές οι μέρες που έχεις όρεξη να μαγειρέψεις κάτι που όχι απλά θα σε χορτάσει αλλά θα σε ικανοποιήσει κιόλας. Σήμερα λοιπόν που είσαι σε αυτό το mood σου έχουμε την κατάλληλη συνταγή: Φιλέτο κρασάτο! Δεν σου φαίνεται τέλειο;
Τι θα χρειαστείς
1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο
1/2 φλ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/2 κ.σ θυμάρι
1 φλ. λευκό κρασί
πιπέρι, αλάτι
Πως θα το φτιάξεις
Κόβεις το κρέας σε φέτες και το βάζεις σε μια πιατέλα. Το αλείφεις με λίγο λάδι και το αλατοπιπερώνεις.
Αλείφεις ένα αντικολλητικό τηγάνι με λάδι και μόλις κάψει ρίχνεις το κρέας και το ψήνεις και από τις δυο πλευρές. Όταν ροδίσει σημαίνει ότι είναι έτοιμο.
Το βάζεις στην πιατέλα.
Ρίχνεις στο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι, τα κρεμμύδια και το θυμάρι. Τα σοτάρεις και προσθέτεις το κρασί.
Το βράζεις για πέντε λεπτά και ρίχνεις το κρέας.
Το αφήνεις για λίγο και αποσύρεις το τηγάνι από τη φωτιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
[ad_2]
Source link