
[ad_1]
Στήριξη στις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόλαντ Τουσκ ότι η Κυπριακή Δημοκρατία δεν έχει πρόθεση να συναινέσει στο άνοιγμα κεφαλαίων με την Τουρκία εάν η ʼγκυρα προηγουμένως δεν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, έδωσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ. Ο ʼντρος Κυπριανού έστρεψε παράλληλα του πυρά του κατά των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά το προσφυγικό.
“Με το να θωπεύεται η Τουρκία, με το να καλοπιάνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος δεν είναι τίποτε άλλο από μέρους αντιμετώπισης του ζητήματος”, τόνισε ο κ. Κυπριανού.
Ο κύριος Κυπριανού χαρακτήρισε επίσης πανίσχυρο το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ για τις βουλευτικές εκλογές και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.
Ο κύριος Κυπριανού προέβη σε δηλώσεις μετά από επίσκεψη στη ΣΕΒΕΓΕΠ στον Αστρομερίτη όπου ενημερώθηκε για την αύξηση του κύκλου εργασιών της εταιρείας και για τα μελλοντικά της σχέδια
[ad_2]
Source link