Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μας τα χάλασε ο καιρός. Ως την Τετάρτη βροχές και ισχυροί άνεμοι
Μας τα χάλασε ο καιρός. Ως την Τετάρτη βροχές και ισχυροί άνεμοι

Μας τα χάλασε ο καιρός. Ως την Τετάρτη βροχές και ισχυροί άνεμοι

Μας τα χάλασε ο καιρός σήμερα. Από χθες το βράδυ έδειξε τα πρώτα του σημάδια με τις βροχές και τους ισχυρούς άνεμους που έπνεαν καθ όλη την διάρκεια της νύχτας και συνεχίστηκαν και την ημέρα. 

Ο Λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Παναγιώτης Γεωργίου δήλωσε ότι «Η αστάθεια φαίνετε ότι θα συνεχίζεται μέχρι και αύριο αναμένονται τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα και ισχυροί άνεμοι 5 με 6 παροδικά μέχρι 7 μποφόρ. Φαίνεται ότι υποχωρεί η αστάθεια σταδιακά από την Τετάρτη αναμένονται όμως κάποια φαινόμενα πιο ασθενών βροχών όμως».

Από αύριο αναμένεται να σημειωθεί και μικρή πτώση της θερμοκρασίας με τις βροχές να συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή.

«Πέμπτη και Παρασκευή πάλι ασθενείς βροχές κυρίως σε ορεινές περιοχές και στο εσωτερικό. Όμως μέχρι αύριο αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Δεν αναμένεται καμία αξιόλογη μεταβολή θα πέσει αύριο 17 με 18 βαθμούς από 21 σήμερα και θα μείνουν σε αυτά τα επίπεδα μέχρι και την Παρασκευή και είναι κανονικά για την εποχή» δήλωσε ο κος Γεωργίου.

Από τους ισχυρούς ανέμους σημειώθηκαν κάποια μικρά προβλήματα με πτώση δέντρων και κατολισθήσεις βράχων.

 

[ad_2]

Source link

Send this to a friend