[ad_1]
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου είχε σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η οποία έγινε παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού Αλέξης Τσίπρας και Τζακ Λιου συμφώνησαν στην ανάγκη η αξιολόγηση να ολοκληρωθεί γρήγορα.
Οι ίδιες πηγές, ανέφεραν ακόμα, πως ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει τηρήσει τα προαπαιτούμενα και έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις. Παράλληλα, επισήμανε ότι η Ευρώπη δεν αντέχει δύο κρίσεις, την προσφυγική και την οικονομική.
Παράλληλα, ο κ. Λιου υπογράμμισε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση γρήγορα και προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν και οι θεσμοί.
[ad_2]
Source link