Home Uncategorized Η λύση στο πρόβλημα με τις πλευρές του κρεβατιού
Η λύση στο πρόβλημα με τις πλευρές του κρεβατιού

Η λύση στο πρόβλημα με τις πλευρές του κρεβατιού

[ad_1]

Σύζυγος βρήκε τον τρόπο για να μην σου ξαναπάρει τη θέση

Το να κοιμάσαι αγκαλιά με το σύντροφό σου είναι ωραίο. Το να σε συνθλίβει μέχρι θανάτου και να καταλήγεις στο πάτωμα δεν είναι όμως καθόλου ευχάριστη εμπειρία. Ο χρήστης του Reddit, Jonathan 881 βρήκε τη δική του λύση στο αιώνιο πρόβλημα του χώρου στο κρεβάτι που υπάρχει ανάμεσα στα ζευγάρια και την παρουσιάζει.

Έχοντας εργαστεί πάνω από 15 χρόνια στο χώρο της τεχνολογίας τελικά βρήκε, όπως λέει μια καλή λύση η οποία βάζει τα όρια. Ξόδεψε 35,95 δολάρια και αγόρασε ένα λέιζερ για να ορίσει τις πλευρές του κρεβατιού που μοιράζεται ο ίδιος με τη σύζυγό του. «Στο σπίτι μας δεν υπάρχει καμία συζήτηση, μόνο δεδομένα», γράφει ο Jonathan. «Το κρεβάτι σας είναι τεράστιου μεγέθους και ακόμη καταλήγετε στο πάτωμα; Ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε ένα λέιζερ και εσείς» έγραψε ο ίδιος και παρουσίασε στους άλλους χρήστες τι έκανε.

laser2

Τώρα βέβαια το αν με αυτή τη λύση θα καταφέρει να κρατήσει τη γυναίκα του μακριά και τον ίδιο πάνω στο κρεβάτι είναι μια άλλη υπόθεση. Δέχτηκε πάντως πολλά μηνύματα συμπαράστασης από άλλους συζύγους που έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Και είναι πολλοί…

laser3

 

[ad_2]

Source link

Send this to a friend