Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΕ: Δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικότητα οι θέσεις Παπαδόπουλου για αποδοχή αριθμητικής ισότητας
ΚΕ: Δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικότητα οι θέσεις Παπαδόπουλου για αποδοχή αριθμητικής ισότητας

ΚΕ: Δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικότητα οι θέσεις Παπαδόπουλου για αποδοχή αριθμητικής ισότητας

[ad_1]

Επικίνδυνες θεωρεί η Κυβέρνηση τις θέσεις που διατύπωσε χθες από το κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, περί αποδοχής της αριθμητικής ισότητας από τον πρόεδρο Αναστασιάδη. 

Οι ισχυρισμοί του προέδρου του ΔΗΚΟ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αντέτεινε με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε παράλληλα και τα περί αποδοχής από τον πρόεδρο Αναστασιάδη, της ίσης εκπροσώπησης μεταξύ Ε/Κ και τ/κ όλα τα θεσμικά όργανα του ομόσπονδου κράτους. 

Η πολιτική ισότητα, κατέληξε, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ερμηνεύεται με σαφήνεια στις εκθέσεις και ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών. 

[ad_2]

Source link

Send this to a friend