Home ΛΑΡΝΑΚΑ Παγκόσμια πρωτιά για τον συμπολίτη μας φοιτητή του Cyprus College, Αδάμο Χατζηαντωνίου!
Παγκόσμια πρωτιά για τον συμπολίτη μας φοιτητή του Cyprus College, Αδάμο Χατζηαντωνίου!

Παγκόσμια πρωτιά για τον συμπολίτη μας φοιτητή του Cyprus College, Αδάμο Χατζηαντωνίου!

Ο φοιτητής της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, Αδάμος Χατζηαντωνίου, εκπαιδευόμενος λογιστής στην Deloitte, κατέλαβε την πρώτη θέση παγκοσμίως στο μάθημα Financial Accounting and Reporting του ICAEW (Institute of Chartered Accountants in England and Wales) στις εξετάσεις που έγιναν τον Δεκέμβριο 2015. O Αδάμος διαγωνίστηκε σε μια από τις πιο απαιτητικές εξετάσεις του ICAEW μεταξύ άριστων φοιτητών. Το ICAEW είναι ένας παγκοσμίου κύρους επαγγελματικός οργανισμός ελεγκτών.

Το Cyprus College συγχαίρει το  φοιτητή του Αδάμο Χατζηαντωνίου, τον καθηγητή του και την Deloitte για τη μεγάλη τους επιτυχία. Όπως σημειώνει, η διάκριση τους, εκτός από προσωπική κατάκτηση αποτελεί και απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης που προσφέρει η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, που εδώ και πάνω από 35 χρόνια εκπαιδεύει άτομα για την απόκτηση επαγγελματικών τίτλων σπουδών (ACCA, ICAEW, CAT, CFA) και προσφέρει σεμινάρια για συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη (CPD).

Το Cyprus College σημειώνει ότι φοιτητές/φοιτήτριες της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του έχουν διακριθεί και στο παρελθόν καταλαμβάνοντας τις πρώτες παγκόσμιες θέσεις στις εξετάσεις του ACCA και ICAEW.

Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College αναφέρει ότι δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες για παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και υποστήριξης στους φοιτητές και στα λογιστικά γραφεία η άλλους οργανισμούς  που τους εργοδοτούν.

Πηγή: http://www.paideia-news.com/

Send this to a friend