Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερη η 50χρονη για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγ. Φύλας
Ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερη η 50χρονη για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγ. Φύλας

Ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερη η 50χρονη για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγ. Φύλας

[ad_1]

Στη σύλληψη 50χρονης από τη Ρωσία προχώρησε σήμερα η Αστυνομία στη Λεμεσό, η οποία ήταν η τελευταία για την οποία εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τη Δευτέρα, σε σχέση με το σκάνδαλο σύναψης δανείων στην πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, χωρίς τις απαιτούμενες εξασφαλίσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η 50χρονη συμβία του πρώτου υπόπτου, του επιχειρηματία που φέρεται ως ο εγκέφαλος της υπόθεσης, ανακρίθηκε και συνεργάστηκε με τους αστυνομικούς ανακριτές.

Στην πορεία των ανακρίσεων, αποφασίστηκε ότι δεν θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης και έτσι αφέθηκε ελεύθερη.

Συνολικά για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση άλλα 17 πρόσωπα, ενώ ένας εκτιμητής ακινήτων που είχε συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερος, αφού διαπιστώθηκε πως η υπογραφή και το έμβλημα της εταιρείας του, που εντοπίστηκαν σε εκτιμήσεις ακινήτων, είχαν πλαστογραφηθεί.

[ad_2]

Source link

Send this to a friend